sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Tässä pieni videoanalyysi meidän viime kerran agilitytreeneistä. Vuorossa oli siis pieni radanpätkä, johon sisältyi hyppy, kepit ja putki. Harjoiteltiin näiden esteiden lisäksi ohjauskuviona edestä leikkausta putkesta putkeen.
 
Ensimmäisessä videossa rata menee mallikkaasti, vinokepit sujuu jo kivasti ja putki on tietty sen lemppari. Itse voisin vielä yrittää irrottaa koiraa hypyille paremmin sivusuunnassa, edelleen jään varmistamaan että hyppääkö koira varmasti ja joudun juoksemaan melko lähelle estettä, jolloin oma vauhti hidastuu ja vaikeutuu.

 
 Toinen pätkä menee edellisen tavoin oikein hyvin. Laitettiin keppejä jo vähän suorempaan, kun Yola meni ne niin vauhdilla.
 
 
Viimeisessä pätkässä Yolalla alkaa jo treenit ja omasta mielestäni etenkin hypyt painaa. Ensimmäiselle hypylle se hiippailee jo varastaen. Lisäksi edestä leikkaus epäonnistuu, en ohjaa koiraa tarpeeksi selkeästi putkeen. Kaksi viimeistä rimaa sitten jo tippuvatkin joista huomaa että olisi voinut jättää rata kahteen kertaan tai lopettaa jo viimeiseen putkeen.
 
Hyppytekniikkaa pitäisi harjoitella ja vaikkakin ihan vasta ollaan vasta alettu edes harjoitella korkeampia hyppyjä. Yola on kuitenkin jo useasti tiputellut rimoja aikaisempaa enemmän, en tiedä onko se jumissa vai johtuuko se vain hyppäämättömyydestä. Lämmittelyt minusta toimii ihan hyvin kuitenkin. Olen myös tosi huono näkemään Yolasta vielä milloin se kaipaa lepoa. Huomaan sen itse vasta usein ainoastaan rimojen tipahtelusta tai muusta yleisestä häsäämisestä tai kuuntelemattomuudesta. Näihin pitäisi itsellä opetella kiinnittämään enemmän huomiota.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti