sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Viikonloppuna kävimme Elinan kanssa Jyväskylän kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Lähdimme perjantaina ajelemaan hyvissä ajoin. Pienten mutkien ja reitiltä erkaantumisten jälkeen päästiin kuitenkin ehjin nahoin perille Jyväskylään. Majoituimme hotellissa joka sijaitsi ihan näyttelypaikan vieressä. 

Ja prinsessan elkein pehmeimmälle
paikalle nukkumaan
Tytöt pisti heti hotellihuoneessa tanssiksi...
Näyttelyaamuna käytiin syömässä luonnollisesti maittava hotelliaamiainen, kovin kauaa ei aamiaisen kylläisyydestä saatu nauttia kun takaisin palattuamme vastaan juoksenteli harvinaisen tutun näköinen fieldspanieli. Lotta oli ottanu hatkat hotellihuoneesta ja antanut myös hotellin käytävämatoille uutta väriä... Silloin ei paljoa naurattanut mutta näin jälkeenpäin kylläkin. Kommelluksista huolimatta siirryttiin näyttelypaikalle jännittämään. 

Kultaisianoutajia ilmoitettu 137! Nuorten luokassakin 12, tuomarina toimi puolalainen Aneta Sobrowska-Dopierala. Tuttuun tapaan ennen kehään menoa jännitystä oli ilmassa. Yola juoksi ehkä omasta mielestä vähän vaisusti, mutta esiintyi kuitenki vallan hyvin. Laatumainintana tuomarilta ERI. Kilpailuluokassa tuomari sijoitti meidät jo tutuksi tulleelle kolmannella sijalle, ja... taas jäätiin ilman sitä SA:ta... Ainoa virhe minkä tuomari Yolasta mainitsi, oli sen vielä keskeneräinen turkki.


Tässä vielä arvostelu englanniksi:
Very nice bitch. Typical feminine head. Good lenght of the body. Very strong angulation. Lovely movement. Coat during development.

Ja vapaasti käännettynä suomeksi:
Todella hyvä narttu. Tyypillinen feminiininen pää. Hyvä rungon pituus. Erittäin vahvat kulmaukset. Ihana liike. Turkki kehitysvaiheessa. 

Osallistuimme myös kasvattajaluokkaan, jossa Cream Star's hienosti 2. ja KP. Onnea Liisa kasvattajalle! Myös Elinan Lotta pärjäsi erinomaisesti, ollen ERI/1 SA ja lopulta PN3. Lotalla olisi vielä yksi serti kiikarissa niin tytöstä tulisi MVA! Ehkäpä päästään messarissa juhlimaan sitä saavutusta, vau, se olisi mahtavaa! Ja mikä parasta, saadaan Helsingin kolmen näyttelypäivän välissä tuhista noitten ihanaisten kanssa samassa hotellihuoneessa, can't wait!

Tässä vielä kuvia reissusta. Kiva kun pitkästä aikaa sai otettua kuvia kun oli kamera mukana!



kaunis Lotta
Ja huomatkaa mun ja Elina täydellisesti yhteensopivat värivalinnat koirien ja vaatetuksen suhteen. ;-)

Väsyneet pikku matkustajat <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti