torstai 7. marraskuuta 2013

Meillä on ollut ihan aktiivinen kuukausi, vaikkei ollakaan tänne mitään päivitelty. Ollaan treenattu välillä ihan kunnolla hyvin suunnitellut treenit alusta loppuun ja välillä sitten jotain pikku naksutteluja sisällä tai lenkkeilyn lomassa. 



Treenattiin pihalla toissapäivänä ja seurana meillä oli naapurin sakemanni ja hänen omistajansa. Otin ihan vaan kontaktia ja pieniä seuraamisia. Yola oli silminnähden kummissaan siitä miksi toinen koira touhuili omistajansa kanssa, eikä aluksi ollut näkevinäänkään minua. Annoin sen ensiksi ihmetellä enkä edes alkanut vaatia siltä mitään. Lopulta Yola rentoutui ja alkoi pikku hiljaa keskittyä. Tämä onkin se asia mitä olen miettinyt eniten kisoihin menoa miettiessä. Me ollaan treenattu niin vähän häiriössä että kokeessa muut koirat olisivat varmasti ihmetyksen aihe. 



Sen verran olen rohkaistunut, että ekoihin kisoihin mennään ensi viikolla. Möllikisoihin kylläkin, mutta joka tapauksessa. Oulun koirakerhon möllitokon liikkeinä on luoksepäästävyys, seuraaminen taluttimessa, paikallamakuu 1 min, liikkeestä maahan ja luoksetulo. 

Ensi viikonloppuna lähdetään Elinan kanssa Jyväskylän näyttelyyn, mukava viikonloppu siis tiedossa. Nyt olen hyvissä ajoin ainakin trimmannut Yolan, ettei tule sanomista kaljusta kaulasta... ;-D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti