tiistai 5. maaliskuuta 2019

Tänään (ja itseasiassa myös eilen 😆) treenattiin Yolan kanssa tokoa hallilla. Vuokrasin tälle kuukaudelle Aisti ja Tunne Oy:n Hokkashallin kuukausivuokran. Kuukausivuokralla saa treenata koko kuukauden niin monta kertaa kuin vaan jaksaa 60e kuukausihinnalla, hyvä diili siis. Lisäksi kaverin kanssa, joka on myös ostanut saman kuukausivuokran, saa treenata peräkkäisillä vuoroilla yhtä aikaa vaikka pari tuntia putkeen.

Eilen siis treenattiin mm. ruutua. Tosi hyvin ja iloisesti lähti ruutuun, bongasi hyvin ja vauhti oli mukavan oloista. Ruudun maahanmenoa pitää vielä hioa nopeammaksi, mutta päätin, että nyt treenaan sitä vaan erikseen ja ruutuun menemistä ja oikeaa paikkaa omana treeninä.

Otettiin myös luoksetulon stoppia pari kertaa. Siinä Yola lähtee hyvin juoksemaan, mutta stoppi liukuu vielä kovin. Pitää ottaa peruutuskäsky lisäksi ja supertakapalkka siihen. Otin myös pari liikkeestä seisomista kokeenomaisena: seisahtuu nyt hyvin ja jää paikalleen, hiippailu on jäänyt aika hyvin pois. Seuraavaksi pitää hioa mielentilaa, että Yola jäisi odottamaan terävämmällä ilmeellä eli palkata paljon yllättävissä tilanteissa.

Hyppy meni hyvin, otin kahdesti, eri aikaan ja molemmilla hyppäsi ensimmäisellä kerralla. Seuraaminen oli kivan oloista myös. Perusasenoissa on vähän vajavuutta mutta muuten kivan oloista ja sosiaalisesta palkasta vire nousee hyvin.

Lopuksi otin vielä vähän kaukoja. Olen tehnyt nyt kuurina istu-maahan ja i-s vaihtoja. Tässä vire ja mielentila vaihtelee vielä toosi paljon. Välillä Yola keskittyy ja tekee hyvin. Olen ajatellut, että pitäisikö sittenkin vielä jatkaa jumppaamista, koska pelkkä istu-maahankin vaihto on vielä tosi kesken. Etujalat steppaa ja hypähtää pois paikaltaan. Liikerata ei ole vielä varma ja helposti Yola jää maahanmenossa lonkka-asentoon, jonka jälkeen sillä on vaikea nousta ripeästi vaihtamaan asentoa. Treenaaminen siis jatkuu... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti