sunnuntai 1. syyskuuta 2013


Käytiin viikonloppureissulla Rovaniemen ryhmänäyttelyssä. Tuomarina toimi Hannu Talvi. Sama tuomari arvosteli Yolan vuosi sitten kun se oli vielä pentuluokassa, sijoittaen sen kolmanneksi. Oli siis jollakin tavalla tiedossa millaisista koirista tuomari pitää.

Olimme kuitenkin avoimin mielin vaikka jännitys olikin taas mukavasti kuvioissa. Nuortenluokkaan oli ilmoitettu kolme koiraa. Dana, Yolan sisko, ja kolmas nätti narttu. Yola sai laatumaininnan erinomainen ja sen jälkeen oli jo voittajaolo! Tuomari osoitti meidät kuitenkin kolmanneksi ja se SA jäi vieläkin puuttumaan... :-) Arvosteluun tuomari saneli näin:

Hyvä koko ja mittasuhteet. Kaunisilmeinen pää. Hyvin laskeutuneet korvat. Riittävän pitkä kaula. Kaunis selkälinja. Riittävä eturinta. Oikea-asentoiset raajat, hyvät käpälät. Normaali karvapeite ja luonne. Kaunis liike. ERI NUK3

Koko päivän kuitenkin kruunasi Liisan Danan PN3 ja VARASERT! Hieno Dana! Oli muutenkin mukava ja aurinkoinen päivä ja taas näki kaikkia ihania ihmisiä näyttelyiden merkeissä. Kultaistennoutajien rotunsa paras oli lopulta Fulfillment, kaunis narttu ja voi että niitä ilon kyyneliä mitkä pääsivät koiraa esittäneeltä nuorelta tytöltä, kun hänelle ojennettiin punakeltainen ruusuke. Itsekin herkistyin ihan totaalisesti ja huikkasin valokuvaa ottaessani, että kyllä minäkin tuossa tilanteessa itkisin! Kun saavuttaa oman koiran kanssa jotain ja heittäytyy hetkeen täysin, se ilo kyllä näkyy. Juuri tuollaisten hetkien takia rakastan koiranäyttelyitä.

ROP Fulfillment & VSP Vofcit's Showstopper

Cream Star's Easy To Touch

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti